Albanie boulevard

ALBANIË nieuwe zonbestemming

Geschreven door blaricum@travelizi.nl

Albanië is een typische Balkanland en een nieuwe zonvakantie bestemming in 2024. 

Onbekend maakt onbemind en met deze blog geeft Travelizi je graag meer informatie over dit toeristische land in opkomst. 

ALBANIË nieuwe zonbestemming

Albanië is een typische Balkanland en een nieuwe zonvakantie bestemming in 2024. Onbekend maakt onbemind en met deze blog geeft Travelizi je graag meer informatie over dit toeristische land in opkomst. 

De kustlijn heeft fijne stranden, waar je heerlijk kan zonnen op stranden in de kustplaatsen Sarandë of Ksamil. Vele hotels liggen aan de boulevard en het strand van Qerret, Golem en Durrës. Dit is de strandbestemming en heeft een kilometerslange boulevard langs een breed zandstrand en volop restaurants, barretjes, winkeltjes en activiteiten. Durrës heeft een gezellig authentiek centrum, een leuk plein met bars, restaurants en winkels. 

Maar Albanië biedt ook een rijke geschiedenis en een prachtige natuur zoals het Nationaal Park Butrint, die hier hand in hand gaan. Ook kan je mooie rondreizen maken of een trip naar de hoofdstad Tirana.

Albanië is relatief onbekend en heeft daardoor een vriendelijk prijspeil, een heerlijk Mediterraan klimaat op slechts 2,5 uur vliegen.

Maar houdt er rekening mee dat Albanië een beginnend toeristenland is en de faciliteiten, service, kwaliteit e.d. niet altijd overeenstemmen met wat je in Nederland of andere landen gewend bent.

Vraag je Travelizi reisbureau of zelfstandig reisadviseur op deze site naar de vele mogelijkheden of klik hier.

foto's: abenteuer-albanien-unsplash

stadscentrum

Deel dit blog overal