Kunnen wij je helpen?

Contact

met onze reisbureaus en reisadviseurs


Kunnen wij je persoonlijk helpen?

Uiteraard helpen wij je graag bij het zoeken naar een passende vakantie, die aan al je wensen voldoet. Als je deze niet op deze website vindt, neem dan contact op met een van onze reisbureaus of mobiele reisadviseurs. Zij helpen je graag. Klik hier en maak je keuze. 

Travelizi contact per mail of telefoon

Onze reisbureaus en zelfstandige reisagenten zijn 6 dagen per week bereikbaar op normale werktijden. Klik hier voor de details.

Travelizi APP

Heb je onze APP al in gebruik of moet je deze nog downloaden? Maak dan hiervan gebruik bij eventuele vragen die je voor vertrek, tijdens of na je vakantie hebt en stuur vanuit de APP een bericht naar je reisbureau of zelfstandig reisadviseur. Nog geen toegang tot de Travelizi APP? neem dan contact op met je reisbureau of adviseur.Travelizi app

 

 

 

Travelizi contact per WhatsApp

Ook per WhatsApp zijn vele reisbureaus en adviseurs bereikbaar. Zie op deze lijst en kijk naar het groene logo.

Wat te doen in geval van nood?

Neem dan op je vakantiebestemming als eerste contact op met de lokale reisleiding. Deze zijn meestal 24/7 bereikbaar. Is er ter plaatse geen reisleiding neem dan contact op met de lokale reisagent zoals vermeld in de reispapieren. 

Is er echte nood, een ongeval, dus niet een klacht of een probleem, neem dan contact op met het contactcentrum van de verzekeraar waar je een reis- en ongevallen verzekering hebt afgesloten. Als klant van een van de reisbureaus die aangesloten zijn bij de Cooperatie Travelizi U.A. kan je contact opnemen met de SOS Alarmcentrale +31 20 651 56 06.