One & Only

Travelizi App

reis op zeker en gemak


Je vakantie staat te wachten! 

Met de Travelizi app heb je alle praktische reisinformatie zoals je reispapieren/gegevens direct bij de hand. Maar met onze app bieden we jou ook meer informatie om in je vakantie meer te beleven en om je te inspireren. Ook vind je waardevolle (lokale) informatie die je vakantie nog aangenamer maakt. Download de Travelizi app en log eenvoudig in met je boekingsnummer en je e-mailadres. Je vakantie gaat dan direct beginnen. De inlog krijg je automatisch toegestuurd nadat je hebt geboekt en betaald. Niet ontvangen? neem dan contact op met je Travelizi reisbureau of zelfstandig reisadviseur.

  • Alle praktische reisinformatie van je reis op één centrale plek
  • Overzichtelijke tijdlijn van je vakantie
  • Alle reisdocumenten zoals vouchers en tickets digitaal op je smartphone
  • Aftellen tot het moment van vertrek
  • Alle detailinformatie per reisonderdeel, inclusief ingebouwde navigatie.
  • Inspiratie over leuke activiteiten en extra’s
  • Ontdek interessante excursies, bezienswaardigheden en eetgelegenheden
  • Excursies direct te boeken vanuit de app
  • Neem eenvoudig contact op met jouw Travelizi reisadviseur of zelfstandig reisadviseur tijdens jouw vakantie voor bijvoorbeeld problemen die je niet lokaal kan oplossen. 
  • Download hieronder onze app

 

applegoogle

 

Travelizi flyer app voorkantTravelizi flyer app achterkant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detail informatie

Inspiratie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Excursies

 

 

    

Detail informatie over de Travelizi App

Alle reisinformatie altijd bij de hand

Vanaf het moment van downloaden  heb je altijd jouw reismaatje direct bij de hand. Op de tijdlijn vind je alle onderdelen van jouw reis in één overzichtelijke tijdlijn. Je tickets heb je bij de hand en printen is niet meer nodig!( milieu vriendelijk en duurzaam toch?). De Travelizi App biedt je beleving, inspiratie en gemak vóór en tijdens jouw reis. Voor een zorgeloze reis.

Hoe krijg ik de app?

Nadat je de reis hebt geboekt ontvang je in je mail een uitnodiging voor de Travelizi App. Deze is gemakkelijk te installeren op je smartphone of tablet en is geschikt voor zowel Android als iOS. Met jouw boekingsnummer en je e-mailadres log je snel in. 

Alle tickets bij de hand

Alle tickets en belangrijke documenten vind je terug in de App. Na betaling en ruim voor vertrek heb je digitaal de beschikbaarheid over je vliegtickets, transfers, hotelvouchers, autohuur of parkeren.

Gedetailleerde informatie

Alle detailinformatie zoals vluchtnummers, vliegtijden, beschrijvingen van je kamer en bestemmingsinformatie vind je hier terug. Ook het weer, mogelijkheid tot boeken van excursies en restaurants zijn mogelijk. 

Excursies, tours of entreetickets

Alles waarmee je vakantie nog leuker kan maken vind je in de Travelizi App opgenomen. Met onze tips en suggesties ontdek je eenvoudig je eigen bestemming. Excursies, entreetickets voor musea en bezienswaardigheden, fiets trips, activiteiten en meer. Zo profiteer je van de kennis van de door ons lokaal ingeschakelde gidsen en ondersteun je de lokale bevolking..  

Navigeren

Heb je een auto gehuurd om je vanaf de luchthaven naar je accommodatie te brengen? In de Travelizi App is dan de navigatie standaard ingebouwd. Zoeken is niet meer nodig.

Hulp nodig?

Heb je op vakantie hulp of assistentie nodig, dan is dat geen enkel probleem. Via de Travelizi App stuur je eenvoudig een berichtje naar het reisbureau of zelfstandige reisadviseur en vraag persoonlijk contact op te nemen.

Nederland wereldwijd

Op de homepage van de Travelizi App vind je de button van Nederland Wereldwijd van de Nederlandse overheid met o.a. geldende reisadviezen, reis checklist, informatie over paspoort, visa, vaccinaties meer.

 

DISCLAIMER
Aan de informatie in deze applicatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij streven echter wel continu om de meest accurate en complete informatie te tonen.