Malediven, deel je ervaringen met ons. Foto Dhigali island

Travelizi blog artikelen

Met tips en ervaringen


Laat je eens verrassen door de tips en ervaringen van onze bloggers. Onze reisadviseurs en klanten delen hierin hun eigen kennis en ervaringen. Heb je andere wensen of wil je jouw kennis delen? mail dan tekst en rechtenvrije foto's naar blogs@travelizi.nl

Kreta met Travelizi

Kreta, luieren of actief

Kreta ideaal klimaatMet zijn milde mediterrane klimaat is Kreta ideaal om te luieren op het strand. Dat het eiland ook actieve vakantiegangers blij kan maken, bewijst het nieuwe Iberostar Selection Creta Marine, dat in mei 2024 met vijf sterren wordt geopend. Het aanbod aan activiteiten en excursies is zeer veelzijdig en combineert perfect het luieren en actief zijn. 

12x
Eurostar met Travelizi

In de zomer met de trein naar Zuid-Frankrijk

Rechtstreeks met Eurostar Sun naar Zuid-FrankrijkJe kunt ook met de trein naar Zuid-Frankrijk reizen. Dan ben je verlost van die ellenlange files rond Bordeaux of Orange en heb je ook niet te maken met stressvolle autoritten over de Boulevard Péroiphérique in Parijs. Met de Eurostar Sun reis je in de zomermaanden vanaf Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Antwerpen en Brussel-Zuid naar Valence, Avignon en Aix-en-Provence naar Marseille.

12x
Safari in Afrika

Safari bestemmingen in Afrika

Beste safaribestemmingen in AfrikaOp vele bucketlijsten staan de de 'Big Five' zeker in de top 5. Maar...waar moet je heen, welke bestemming? Dit zijn onze vijf grote safaribestemmingen Afrika voor 2024 en daarna.De aantrekkingskracht van een safari waar velen van dromen om olifanten en leeuwen in hun natuurlijke habitat te zien. Gnoes, een giraffe die langzaam op de takken van een acaciaboom kauwt, als je dit zelf van dichtbij ziet staat dat voor altijd in je geheugen gegrift.

359x
Strand Los Bichos Malaga

Beste stranden in Zuid-Spanje

De 8 beste stranden om te bezoeken in Zuid-SpanjeDe glanzende Spaanse kustlijn is wereldberoemd om zijn mooie stranden, perfect om een ​​dromerige dag op een ligstoel door te brengen. Toch zijn ze niet allemaal hetzelfde. Hieronder beschrijven wij onze visie van de acht beste stranden in Zuid-Spanje, die elk met hun eigen karakter de geschiedenis en cultuur van hun unieke omgeving bespiegelen. 

670x
Albanie boulevard

ALBANIË nieuwe zonbestemming

Albanië is een typische Balkanland en een nieuwe zonvakantie bestemming in 2024. Onbekend maakt onbemind en met deze blog geeft Travelizi je graag meer informatie over dit toeristische land in opkomst. 

170x
Rome maar dan anders

Nieuw National Geographic tours

Tours anders dan 'normaal'Het is nu mogelijk* om met Travelizi op vele bestemmingen tours te boeken die anders zijn dan anders. Met gidsen die experts zijn op hun vakgebied en die de visie van het National Geographic vertegenwoordigen met ontdekken, natuurbehoud en educatie.Elke bestemming heeft ongelooflijke verhalen om te ontdekken, vaak gebaseerd op de ongeëvenaarde inhoud en research van National Geographic. Met een tour van National Geographic open je deuren over de hele wereld en geeft je speciale toegang via haar connecties met wetenschappers, musea en meer.

32x
The Lodge

Uniek wintersport verblijf bij Richard Branson

De Winter bij De LodgeTravelizi heeft voor 'De Lodge' in Verbier, Zwitserland gevonden. Dit is het prachtige chalet met negen slaapkamers van Sir Richard Branson, een van de meest exclusieve resorts van de Alpen en de populairste skigebieden van Europa. Gelegen aan een rustige weg op slechts 250 meter van de belangrijkste skiliften en grenzend aan een van de terugkerende pistes, ligt The Lodge op een perfecte locatie voor de pistes. De Lodge biedt plaats aan maximaal 18 volwassenen in 9 slaapkamers en maximaal 6 kinderen en jonge volwassenen in een speciaal ontworpen stapelbed.

33x
Maleisie

Een jaar vol festiviteiten

Overal ter wereld zijn er ergens ter wereld wel festiviteiten. Vraag je Travelizi reisadviseur naar de vele mogelijkheden om nog meer te genieten van je vakantie in dit prachtige land.

7x
Treehotel Birdsnest

Treehotel, kom en verblijf in de bomen

Welkom in het landschapshotel waar natuur en verbeelding de vrije loop latenTravelizi keuze: Of je nu op zoek bent naar avontuur, een ontspannende vakantie of gewoon wilt ontspannen in de natuur, Treehotel nodigt je uit om de natuur, restaurants en de omgeving te ervaren op de meest unieke en gedenkwaardige manier die je je kunt voorstellen

37x
onderwatermuseum

Algarve update

Niet alleen in de zomer is de Algarve in Portugal zeer populair. Steeds meer wordt de regio bezocht in het voor en najaar. Zoek je een leuk hotel of andere accommodatie? Neem dan contact op met de vele reisadviseurs van Travelizi.

16x