Voor elke vakantie

Wie zijn wij

maak kennis met ons


Reisondernemers starten eigen merk

Samenwerken en toch individueel?

Elf zelfstandige reisbureau ondernemers hebben het initiatief genomen om een nieuw merk te introduceren in de reisbranche TRAVELIZI. Met deze naam introduceert het samenwerkingsverband Coöperatie Travelizi U.A. een eigen gezicht naar de lokale markt en consument. Hiermee voor jou en voor iedereen het reizen makkelijker te maken en te ontzorgen.

Zelfstandig, een tikje eigenwijs en zeer persoonlijk biedt het een aanvulling op het bestaande aanbod van reisbureaus. Van pakketreis tot luxe reizen en maatwerk, niets is ons te gek.

Door lokaal ondernemerschap genieten wij met onze lokale naam al jaren bekendheid als de vakantie specialisten. 

Tegelijkertijd is een samenwerkingsformule voor zelfstandige reisadviseurs geïntroduceerd ‘TravelBy’. Ook weer een onderscheidend alternatief waarbij de naam TravelBy persoonlijk wordt gemaakt door de toevoeging van de gebruiker ‘TravelByMinet’. 

Bovendien zijn alle reisbureaus als aandeelhouder een inkoopovereenkomst aangegaan met de grootste Nederlandse inkooporganisatie DTA( Dutch Travel Alliance).

Onze doelstelling: Bij Travelizi en TravelBy nemen wij de tijd om u beter te leren kennen. Alleen zo vinden en boeken wij de vakantie die aan uw persoonlijke wensen voldoet. Kunnen wij u ontzorgen, zodat u kunt genieten. Ervaar zelf onze passie en kennis voor uw volgende vakantie.

‘Just for you’

Travelizi en TravelBy

Coöperatie Travelizi U.A. staat ingeschreven bij  de Kamer van Koophandel onder nummer 91611083 en BTW registratie BTW-nummer NL865711367B01 .