Bali eco-vriendelijke fietstours

Bali eco-vriendelijke fietstours

Geschreven door blaricum@travelizi.nl

INDONESIË

Fietsen op Bali met Travelizi. Of je nu een fervent fietser bent of slechts af en toe een ritje maakt, Bali verkennen vanaf een fiets is een geweldige manier om het eiland te ontdekken.

Fietsen is een geweldige manier om de oneindige schoonheid en inspirerende cultuur van het eiland van dichtbij te bekijken. We bieden avontuurlijke mountainbiketochten op de hellingen van Kintamani, maar ook meer ontspannende ritten in de buurt van Ubud om te genieten van het dorpsleven aan de rand van deze bekende stad.

De stad Ubud zelf is het culturele hart van Bali en trekt kunstenaars, galerieën en ambachtslieden aan. Het is een belangrijke bestemming voor elke Bali-bezoeker die hier naartoe komt om te genieten van de kunst- en handwerkwinkels, hippe cafés, heerlijke restaurants en trendy modeboetieks. 

De omliggende dorpen hebben echter het grootste deel van hun traditionele uitstraling behouden. Hier kun je echt leren over de unieke Balinese cultuur. En hoe dan op een milieuvriendelijke fiets. Voor ieder gezinslid leveren wij stevige fietsen inclusief kinderzitjes. E-bikes zijn ook beschikbaar.

Voor de meer avontuurlijke en ervaren ruiters zijn er opties om te fietsen op de rotsachtige, zandige hellingen van de Batur-vulkaan, bergafwaarts te zoeven door de bossen van Kintamani of over natte singletracks langs de rijstvelden te slingeren die het grootste deel van het niet-verstedelijkte Bali bestrijken. 

Zelfs voor getrainde wielrenners kunnen wij kwaliteitsfietsen, routes en professionele begeleiding aanbieden.

Foto met dank aan ICS

eco fietsen op bali

Deel dit blog overal