Rome maar dan anders

Nieuw National Geographic tours

Geschreven door blaricum@travelizi.nl

Tours anders dan 'normaal'

Het is nu mogelijk* om met Travelizi op vele bestemmingen tours te boeken die anders zijn dan anders. Met gidsen die experts zijn op hun vakgebied en die de visie van het National Geographic vertegenwoordigen met ontdekken, natuurbehoud en educatie.

Elke bestemming heeft ongelooflijke verhalen om te ontdekken, vaak gebaseerd op de ongeëvenaarde inhoud en research van National Geographic. Met een tour van National Geographic open je deuren over de hele wereld en geeft je speciale toegang via haar connecties met wetenschappers, musea en meer.

Onder leiding van door National Geographic getrainde gidsen en lokale experts, geven deze tours je een dieper inzicht in een locatie en zijn mensen. Bijvoorbeeld 'Ontdek het Rome van Julius Caesar' en duik in het karakter en de carrière van Julius Caesar terwijl je iconische plekken in Rome bezoekt OF de 'Geschiedenis van wijn op de Canarische Eilanden'  OF Het 'Middeleeuwse Rhodos, ín een fototour waarbij je zelf het schilderachtige Rhodos vastlegt op de foto, samen met een door National Geographic getrainde fotogids. 

Zo gaan vele bestemmingen voor je open op een manier die alleen met een National Geographic tour mogelijk is. Leuk om je vakantie te verrijken op een andere manier dan 'normaal'. Interesse? neem dan contact op met een van de reisbureaus of zelfstandige reisadviseur van Travelizi.

*mogelijk om deze te boeken in aansluiting of tijdens een TUI-vakantie met Travelizi.

Foto Rome met dank aan Claudio-Hirschberger-unsplash

Voorbeeld van een National Geographic Excursie 

Inwijding in stokbrood en Éclair met een Franse meesterbakker 


Ontdek je innerlijke 'boulanger' in Didier Lavry's bakkerij in het 11e arrondissement van Parijs. Volg een praktijkles en leer de kunst van het maken en bakken van authentiek Frans brood en éclairs. Didier is een gepassioneerde en professionele bakker die al op jonge leeftijd wist dat hij voorbestemd was voor de bakkerswereld. 

Boulangerie Le Petit Mitron

Zijn bakkerij, Boulangerie Le Petit Mitron, ligt in het hart van Parijs - een familiebedrijf dat Didier's vaardigheden voor het maken van verrukkelijk brood en gebak laat zien. 
➡ Krijg inzicht in het belang van brood en gebak in het Franse culturele erfgoed: dit zijn typische symbolen van Frankrijk, vooral in Parijs.
➡ Sluit uw ervaring af met een glas champagne en neem uw brood en éclair mee naar huis, plus een herinneringsschort van de bakkerij.

Boek deze hier voor een stedentrip naar Parijs.

Deel dit blog overal