The Lodge

Uniek wintersport verblijf bij Richard Branson

Geschreven door blaricum@travelizi.nl

De Winter bij De Lodge

Travelizi heeft voor 'De Lodge' in Verbier, Zwitserland gevonden. Dit is het prachtige chalet met negen slaapkamers van Sir Richard Branson, een van de meest exclusieve resorts van de Alpen en de populairste skigebieden van Europa. Gelegen aan een rustige weg op slechts 250 meter van de belangrijkste skiliften en grenzend aan een van de terugkerende pistes, ligt The Lodge op een perfecte locatie voor de pistes. De Lodge biedt plaats aan maximaal 18 volwassenen in 9 slaapkamers en maximaal 6 kinderen en jonge volwassenen in een speciaal ontworpen stapelbed.

Dingen om te doen in de winter
Lang synoniem met skikoningen (en soms met bezoeken van echte royalty's), maakt Verbier deel uit van de vier valleien, een gerenommeerd skigebied in de Zwitserse Alpen. Hoewel skiën traditioneel is wat mensen verwachten te vinden als ze op bezoek komen, zijn er nog tal van andere activiteiten waar je je tanden in kunt zetten. Klik op de onderstaande tabbladen voor meer informatie.

Bij De Loge
Gym: Heb je wat meer uithoudingsvermogen nodig? Bezoek de sportschool en train op de loopband, fiets, crosstrainer en losse gewichten en ontspan daarna de spieren op de stretchmatten. We hebben zelfs een plasma-tv met Netflix en Apple TV en een muzieksysteem om je te vermaken.

Binnenzwembad en bubbelbad
Ontspan die pijnlijke spieren in de binnen- of buitenbubbelbaden na een dagje uit – het is de hemel! Of verfris uzelf gewoon met een duik in ons verwarmde binnenzwembad van 9 meter.

Stoombad
Als u aan het einde van de dag wilt ontspannen, kunt u stoom afblazen in ons stoombad. Het is ook een geweldige manier om je huid te zuiveren.

Normaal is het uitsluitend mogelijk om de villa in z'n geheel te reserveren. Nu bieden wij u het genieten van vier nachten op geselecteerde data tussen januari en april 2024.

The deal

Wat is inbegrepen?

Ben je serieus en wil je meer weten? Neem dan contact op met een van onze reisbureaus of zelfstandig reisadviseurs.

Bedroom

  Tafelen

Buitenzicht

 zwembad

Deel dit blog overal