Geschreven door blaricum@travelizi.nl

Een Nieuwe Dimensie In Vakantiebeleving

Er is maar één Club Marvy. Een gloednieuwe vakantie-ervaring  met de inspiratie waarbij een postmoderne en bohemienachtige vakantiecultuur is gecreëerd, van entertainment tot kunst, van lokale smaken tot architectonisch design, gecombineerd met een eigentijdse aanpak.

Club Marvy, gelegen in de adembenemende baai van Kesre, strekt zich uit over 160.000 m² vol beschermde pijn- en palmbomen. In 2017 werd hier een revolutionaire vakantiecultuur tot leven gewekt, geworteld in de rijke erfgoed van de Egeïsche Zee, vermengd met een moderne bohemien touch.

Elk plekje in deze unieke baai, waar zandstranden fuseren met een kristalheldere zee, is zorgvuldig ontworpen om onvergetelijke momenten te creëren voor families en koppels. De kamers, een spiegelbeeld van de eenvoudige levensstijl van Egeïsche en Mediterrane steden, worden gekenmerkt door een moderne architectuur.

Lokale producten

Bij Club Marvy worden lokale producten en vakmanschap gekoppeld tot een culinair concept, 'Marvy Cuisine'. Dit is een unieke combinatie van huisgemaakte gerechten en straatkeuken, geïnspireerd door traditionele Egeïsche dorpen. De verschillende authentieke eetgelegenheden bieden een smaakpalet rijk aan verse, regionale producten.

Mar Spa: Een Oase van Rust

In Club Marvy is het concept van gezondheid en wellness overal voelbaar. Mar Spa, met een adembenemend uitzicht over de zee en Mar Spa Adult Beach met cabana's aan zee, biedt moderne spa-behandelingen die lichaam, ziel en geest zuiveren. In de massagesalons, sauna's en terrassen kunt u volledig ontspannen en er als herboren eruit komen.

Kunst en Cultuur

Het Atelier Marvy, met tentoonstellingen en workshops, dompelt u onder in een vakantie verweven met kunst en lokale tradities. In het 'Artist Residency' programma ontmoeten gasten artiesten uit verschillende disciplines, tentoonstellingsprogramma's en workshops.

Zeilavonturen

Voor watersport liefhebbers biedt Marvy Sail tochten in Kesre Bay met milieuvriendelijke dinghies en O’pen Bic boten. Daarnaast zijn er zeilcursussen  voor jongeren tussen 8 en 15 jaar.

Ontdek de bevrijdende en unieke vakantie-ervaring van Club Marvy - een plek waar dromen tot leven komen! Hieronder een foto-impressie.

Wilt u boeken? Onze reisbureaus en zelfstandige reisadviseurs van Travelizi staan voor u klaar voor meer informatie. Klik anders hier voor de mogelijkheden en prijzen.

club marvy zwembad

 

Club Marvy zwembad Travelizi

 

Luxe kamer Club Marvy Travelizi

 

Luxe kamer Club Marvy Travelizi

 

Relax dineren Club Marvy Travelizi

 

relaxen Club Marvy Travelizi

 

activiteiten op het strand Club Marvy Travelizi

 

Marvy time Club Marvy Travelizi

 

 

 

 

Just for You Travelizi