Het reisburo voor de kop van Noord-Holland

TravelBy Marijke

Contactgegevens

TravelBy Marijke
Molenstraat 19
1741GJ Schagen
Nederland
0224-217666
info@reisburomarijke.nl
Voor uw gemak vindt u hieronder een gemakkelijke 'Snelzoeker' met 10.000én vakantiemogelijkheden. Zit uw keuze er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Welcome Willkommen Bienvenue Welkom bij ons reisbureau!

Dat wij van reizen houden, dat hoeven wij niet te vertellen. Veel gezien.. jazeker! En helpen wij graag bij het uitzoeken en boeken van uw reis? Wij doen niets liever! 

Maar wie zijn wij dan? 

Wij.. Marijke, Bianca, Wendy en Nancy zijn TravelBy Marijke. Al bijna 25 jaar een vertrouwd gezicht in Schagen en omstreken. Allemaal begonnen bij Reisburo Arno in Den Helder en door de jaren heen samen in Schagen terecht gekomen.


Wij zijn begonnen toen er nog geen internet en e-mail was…. Oeps… 
Toen er nog pallets met gidsen binnen kwamen en de klanten met boodschappentassen vol de deur uit liepen. 
Toen Kerst en Oud en Nieuw de tijd was om die nieuwe vakantie uit te zoeken, er nog rijen touroperators waren om uit te kiezen en Thailand nog zo ver weg leek.

En niet te vergeten… Toen je boos was als je op 2 januari echt niet mocht werken, want dit was echt de leukste, drukste en meest gezellige dag van het jaar!

Vernieuwingen hebben wij door de jaren heen omarmd, nieuwe bestemmingen ontdekt en de nodige uitdagingen waar de reiswereld mee te kampen had doorstaan. 

Samen zijn wij gegroeid tot het team dat wij nu zijn. Een hecht team dat elkaar door en door kent en samen alle wegen binnen de reiswereld weten te bewandelen.

Met onze ervaringen en die van onze klanten zorgen wij ervoor dat wij niet zomaar een vakantie boeken, maar DE vakantie waar u onbezorgd van kan gaan genieten.

Van links naar rechts: Marijke, Bianca, Nancy, Wendy

Marijke   Bianca   Nancy   Wendy

       

    

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

    

 

 

 

 

Foto bovenin: Dhigali resort, Malediven

Openingstijden

zondag: Gesloten
maandag: Gesloten
dinsdag: 09:00-14:00
woensdag: 09:00-14:00
donderdag: 09:00-14:00
vrijdag: 09:00-14:00
zaterdag: 09:00-15:00

Maak een afspraak