TravelBy Moeder Aarde Reis Advies

Mijn contactgegevens

TravelBy Moeder Aarde Reis Advies
Vatropperweg 10
1779GE Den Oever
Nederland
06-40214104
info@moederaardereisadvies.nl
Voor uw gemak vindt u hieronder een gemakkelijke 'Snelzoeker' met 10.000én vakantiemogelijkheden. Zit uw keuze er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn

Moeder Aarde Reisadvies - Veilig, vertrouwd & onbezorgd op reis 

Moeder – zorgzaam, organisatorisch en verantwoordelijk – mijn diensten 

Aarde – vakantieplekken over de hele wereld – mijn product 

Reisadvies – tips & tricks door jarenlange ervaring over alles wat met reizen te maken heeft Ieder zijn vakantie is een aankoop van een unieke belevenis! 

Elke klant is anders en heeft zijn eigen ideeën en ervaringen, maar wat past precies bij jou? Laat ons voor je zoeken en het verschil maken tussen een vakantie en een unieke belevenis. 

Hoe gaat het in zijn werk? 
Meestal begint het bij een eerste telefoontje waarbij we de reiswensen en het budget bespreken. Naar je luisteren, je wensen onderzoeken en begrijpen zijn de eerste stappen. 

Daarna sturen we je een voorstel per mail met een aantal vakantie mogelijkheden, inclusief de daarbij behorende prijzen, die ik speciaal voor je uitgezocht heb. Het kost je geen inspanning of tijd, ik neem al het uitzoekwerk graag uit handen. Je vakantie is al een beetje begonnen. 

Als je een keuze hebt kunnen maken, reserveren we de reis en maken we de reis helemaal compleet met de extra’s die je reis zo leuk maken, zoals excursies, autohuur, parkeren, stoelreserveringen. Alles is mogelijk. 

Vlak voor vertrek zorgen wij voor alle informatie en reispapieren die je nodig hebt voor je reis. De dag voor vertrek checken we je in zodat je moeiteloos op vakantie gaat. Je hoeft zelf ‘bijna’ nergens meer aan te denken, behalve het inpakken van je koffer! 

Natuurlijk kunnen er onverwachte situaties tijdens de reis voorkomen, ook dan staan wij voor je klaar. 

Aan alles komt een eind, zo ook aan de vakantie. Waarbij wij, waar mogelijk, de incheck van de terugreis verzorgen zodat ook dit soepel verloopt. 

Wij maken graag het verschil tussen een vakantie en een unieke belevenis! 

Leander en Sterre Helder 

Tel. 06-40214104 leander@moederaardereisadvies.nl 

sterre@moederaardereisadvies.nl 

Vatropperweg 10 | 1779 GE | Den Oever ; Geen bezoekadres 

Werkdagen Leander: ma-di-do 09.00 – 17.30 uur en op afspraak 

Werkdagen Sterre: wisselend

Leander en Sterre Helder

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Tropical Beach-iStock