Luxe accommodatie Tanzania Serengeti by Travelizi

Tanzania Serengeti luxe accommodatie

Geschreven door blaricum@travelizi.nl

Luxe accommodaties in de Serengeti

 

Serengeti One Nature Mara River Lodge, Travelizi

Uitzicht vanaf One Nature Mara River Lodge, Serengeti National Park

One Nature Mara River Lodge, Serengeti National Park

In het Serengeti National Park in Tanzania, dat bekendstaat om de migratie van wilde dieren, is een toename in luxe accommodatie mogelijkheden te zien. Onlangs zijn er twee accommodaties geopend en is er een derde in ontwikkeling. One Nature Mara River Lodge, gelegen in de noordelijke Serengeti nabij de Kogatende Airstrip, opende deze maand haar deuren. 

Het biedt zeven villa's, waaronder een presidentiële villa met twee slaapkamers, met uitzicht op de Great Migration River Crossing. De lodge heeft een eigentijds Afrikaans design met verwarmde privézwembaden, loungeplekken in de buitenlucht en milieuvriendelijke voorzieningen zoals op zonne-energie werkende airconditioners. Gasten kunnen deelnemen aan exclusieve game drives, luchtballonsafari's, wandelsafari's en wellnesservaringen in de natuur.

Prijzen voor een villa met één slaapkamer zijn op aanvraag.

Singita Milele, Grumet-reservaat by Travelizi

Het zwembad bij Singita Milele met uitzicht op het Grumeti-reservaat in Tanzania. Fotocredit: Singita

Singita Milele, Grumeti-reservaat

Singita Milele, een villa met vijf slaapkamers op Sasakwa Hill, biedt een panoramisch uitzicht op het 350.000 hectare grote Grumeti-reservaat en een op maat gemaakt ontwerp geïnspireerd op de omringende natuur. De villa beschikt over individuele suites, elk met een unieke indeling en speciale functies, samen met gedeelde ruimtes zoals een bioscoopzaal, fitnesscentrum en verwarmde spabaden. Gasten kunnen genieten van privé-safari's, begeleide wandelingen, wellness behandelingen en gecureerde wijnproeverijen. 

Prijzen en mogelijkheden voor maximaal 10 gasten op aanvraag. 

Heeft u serieuze interesse in een verblijf in een van deze unieke luxe accommodaties? neem dan contact op met uw reisbureau of zelfstandige reisadviseur van Travelizi.

 

Mobiel tentenkamp Grote Migratie by Travelizi
Nieuw vanaf juli 2025, nu boekbaar!

Mobiel tentenkamp Grote Migratie

TAASA Migration Camp, een mobiel tentenkamp speciaal ontworpen om de 'Grote Migratie' te volgen, staat gepland om te openen in juli 2025. Het kamp zal 12 suites hebben, inclusief onderling verbonden opties voor families en groepen, en zal onbeperkte game drives, luchtballonsafari's, een lounge, bartent, buitenvuurplaats en souvenirwinkel aanbieden. 

Het kamp zal gedurende het jaar verhuizen naar de regio's Kogatende, Ndutu en Musabi Plains, zodat gasten altijd in de buurt zijn van de migrerende kuddes. 

Prijzen op basis van delen, op aanvraag. 

Heeft u serieuze interesse in een verblijf in een van deze unieke luxe accommodaties? neem dan contact op met uw reisbureau of zelfstandige reisadviseur van Travelizi Zij verzorgen de vlucht, transfers en accommodaties en zullen waar mogelijk uw wensen vervullen.. 

NB Door de grote interesse in luxe safari mogelijkheden in Tanzania is het noodzakelijk minimaal 12-18 maanden voor gepland vertrek te boeken.

Travelizi